tisdag 10 juli 2012

Första semesterveckan


Trädgårdsarbetet avbryts för denna skur - solregn!

Skönt att kunna åka ut nu när man vill, utan planering eftersom det mesta finns i stugan. Vi beslutade när vi började bli hungriga att kvällsmaten tas i stugan - potatismos (ej hemmagjord) och korv på burk. Passar bra i en kolonistuga.

I vår förening har vi duschar som jag nu invigt - får betyg 9 av 10!
Har besökt många campingplatser, i flera länder, och vandrarhem i Sverige. Och detta var perfekt!

Två duschar med egen dörr att låsa, utgång till en liten hall där man kan skrapa av ev. leriga skor.

Inne i duschen så var det två små rum - ett omklädningsrum och en separat duschrum. I den lilla omklädningsrummet finns det fönster, pall, klädkrokar och en hylla + spegel så man kan lägga av sig klocka och glasögon.
Inne i duschen (ej duschkabin) så är det ett litet rum med vanlig dörröppning som kan "stängas" igen med ett draperi. Bra med lilla tröskeln för då blir det inte blött på det andra golvet.

En väggdusch som är bra i höjden (är 176 cm) och bra värme - allt för den egna smaken! Även bra stril på vattnet - och det behövdes inga tryckningar i ett kör..........

Och hylla för tvål och hårschampo - kan det bli bättre?

Möjlighet att sedan torka golv finns, rent och fräscht trots en del som funderar på om man kan hålla rent och snyggt i detta område (fördomar!)

- och den sista poängen då? Lite halkigt på golvet eftersom det finns en brunn så måste det slutta lite. Men det kan vara jag som i dagsläget har problem med knät blir extra känslig för detta.
Nästa år blir det nog 10 poäng!

Idag blir det nog hemarbete - bilen och lite annat behöver tittas över. Men i morgon - kvällsmat?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar