torsdag 9 juli 2015

Bor i stugan nu

Har varit dålig på att skriva här nu!
Men nu bor jag i stugan sedan Kristi Himmelfärdshelgen och flyttar nog inte hem förrän det blir mörkt och ruggigt ute.

Maj var ingen rolig månad att bo här, fick tom ha in ytterkläderna till den inre stugan, som är uppvärmd. Blev lite kallt på morgonen annars!

Juni var så där, men nu hade jag ju möjlighet att sköta trädgården mellan skurarna och ta vara på de fina solstunderna. Risken är annars att man sitter i lägenheten och inte tar sig för att åka ner till stugan.

I förgår fyllde jag 60 år, vi hade haft en vecka med riktigt varmt väder innan. Men enlig väderprognosen så skulle vädret bli sämre, och det blev det!
Men trots ordentligt skyfall på förmiddagen och en åskskur på eftermiddagen, så var det ok. För dagen efter var småregnig och kall och det hade inte varit lika skönt att sitta i uterummet och i trädgården då.

Ska försöka komma ihåg att lägga in några foton, så ni får se lite hur det ser ut idag. Men jag är nog inte lika aktiv här idag som förut.
Denna blogg var mycket terapi för mig vintern 2011/2012 då jag hade en hemmasituation som krävde min närvaro hemma i bostaden. Och då passade jag på att starta bloggen och lägga in foton som visade på förändringarna i stugan.

Carina

4 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Jo, det finns olika anledningar att blogga. Själv startade jag en för att träna inför jobbets blogg. Min heter Positiva tankar, jobbets heter Bjärbyskolans blogg. De finns också här på blogspot. Var så god att titta:
  http://bjarbyskolan.blogspot.se
  http://mutembei.blogspot.se

  SvaraRadera
 3. Hej Mia
  Mycket fin blogg!
  Tack för att du var inne på min.
  Bloggkram!

  SvaraRadera