torsdag 6 juni 2013

Första övernattningen

I helgen var jag "ledig", min man var på sitt växelboende, och då passade på jag på att ha min första övernattning.

Nu hade jag tänkt mig både fredag och lördag natt men vädret var inte så kul på lördag kväll och jag var lite deppig..... så jag åkte hem och körde ett maraton på video istället.

På fredagskvällen satt jag och njöt av värmen och kvällssolen på verandan och såg Let´s Dance. Öppnar fönstret in i stugan och så får jag allt jag vill ha - och en förlängningssladd till paddan så jag kunde hänga med på Facebook när det gäller Oskars och Markoolios danskunskaper....jag hejade faktiskt på Oscar....Tja....efter TV så tänkte jag mig en liten promenad i området, men först mot toaletterna....via vår parkeringsplats med grus/sten som markbeläggning...nej, jag hade inte druckit vin till TV....men så så här såg mina glasögonen ut efter denna korta (!) promenad. Sedan ska vi inte tala om min panna och senare även vänster ögonlockPå fredag (i morgon) är förhoppningsvis glasögonen reparerade, bågen gick att rädda men inte glaset. Tur att jag har mina gamla kvar!

Pannan och ögonlocket är på bättringsväg (OBS skadade inte ögat). Så nu får jag kolla vad min försäkring kan hjälpa mig med, min drulleförsäkring.......

CarinaInga kommentarer:

Skicka en kommentar