torsdag 5 januari 2012

Sovrummet



I detta rum, se tidigare inlägg, fanns det två sängar som än så länge får stå kvar! Men benen på dem är för smala, rangliga och jag vet inte allt. Men vi satte ihop dem, eftersom vi ville ha en dubbelsäng och för att göra det stadigare så är är den säng som är minst stadig (min) längst in!

Den vita bokhyllan, med yxan, åkte ut till vardagsrummet och istället satte vi in en brun byrå. Vi pratade om en typ av garderob inne i rummet men än så länge är det bara lite krokar på väggarna.

Gardinen som fanns innan får hänga med ett tag till. Däremot fanns det ingen rullgardin, men det behövdes inte eftersom det då fanns en persienn i gästrummet . som är ett rum som ligger utanför det vanliga sovrummet.

Förre ägaren hade tänkt sig att ta ut ett hål i väggen - ett runt fönster - men vi får se hur vi gör. men ventilation behövs för sovrummets fönster går ju ut i ett annat rum, dåtidens skräprum!

Annars är det mycket trä!!! Funderar fortfarande hur jag ska göra men det blir nog vitt till sommaren. Men annars fick nu sovrummet vara ett tag, vi satsade på att sova över till midsommar med dit var det ju 1,5 månad kvar (och vad tiden gick fort.....men vi hann att få det klart!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar