fredag 6 januari 2012

Verandan




För att kunna ta emot lite gäster så ville jag få färdigt på verandan. Men först lite lunch med första gästen - och som fick jobba en hel del innan det blev mat!

Sonen fortsatte med sitt idoga arbete - att rensa på verandan och i gästrummet. Det vi ville ha sparades, det som skulle användas senare - som hängrännor och plasttak - lagrades i uterummet och det som vi inte alls ville ha, men var användbart samlade vi ihop ute på tomten. Riktigt skräp packades in i boden - det blev fullt!

De blå möblerna som ni ser på båda fotona hittade vi i gästrummet och på verandan. Komplett med duk och dynor så det var bara att inreda.

Om ni tittar noga på taket nu så ser ni ett mörkt tak nära fönstret och sedan det vita plasttaket. Där gick skarven innan det blev utbyggt med veranda.
Stugan bakom var inte omgjord så där kunde jag se hur det kunde ha sett ut i min stuga innan det växte och blev ytterligare några kvm.

Golvet är nu något mörkare - tack sonen - gallret är borta till nästa gång ni ser ett foto av verandan och förhoppningsvis är gräset grönare på tomten också!

Och vi är fortfarande kvar på söndagen den 8/5 - så förutom att möblera om inne och rensa på verandan så hann vi även med gästrummet - men sedan fick det räcka för denna helg!

Återkommer snart igen med fler bilder/Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar