torsdag 5 januari 2012

Vardagsrummet



I samband med att bokhyllan skulle ut i vardagsrummet, se förra inlägget, så passade vi på att möblera om i rummet.
Jag tyckte att soffan och TV:en fick för stor plats i rummet och dessutom ville jag ha ett köksbord inne i detta rum. Så iväg med soffan till motsatt sida och TV:en lite "på sniskan"


Soffan tar fortfarande för stor plats och TV:en är också stor - men de fanns i stugan och bra att ha i början.

TV-bordet är däremot både snyggt och användbart - har nu stora glasskålen i den. Men den möbel som gillar bäst är "gungstolen" - som nu flyttades från sin plats under den väggfasta glasskåpet till andra hörnet (syns i nästa inlägg). Denna stol är lite obekväm att sitta i men med en liten kudde och en filt på ryggstödet så funkar det bra och passar utmärkt att sitta och gunga i till Rapport.

Även här inne mycket trä och om ni undrar över det svarta som hänger över soffan på väggen så är det TV-antennen, finns nog en snyggare plats...... men den funkar!

Ett lysrör som hängde på väggen, där bokhyllan är nu, hänger nu över diskbänken - gör mer nytta där. Fick även höra att förre ägaren hade tänkt att göra ett hål även i denna vägg, en dörr ut till uterummet.

Men vi är en stor familj och jag känner att denna vägg kommer inte att röras. Den störta anledningen att detta hus passar mig så bra är storleken på både själva stuga, verendan och uterummet. Passar bra när man har gäster!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar